Английският Уест Бромич Албиън има възможността да привлече офанзивния футболист

...
Английският Уест Бромич Албиън има възможността да привлече офанзивния футболист
Коментари Харесай

Уест Бромич привлича Кирил Десподов, твърдят на Острова

Английският Уест Бромич Албиън има опцията да притегли офанзивния футболист на България – Кирил Десподов, предава авторитетното издание The Telegraph.

Десподов може да дебаркира на „ Дъ Хоуторнс” без пари от италианския първокласен Каляри, откакто се чака клубът от Сардиния да освободи родения в Кресна футболист. Тимът на УБА изпадна от Висшата лига пред два дни, само че " дроздовете " към този момент кроят своите проекти за селекция през новия сезон в Чемпиъншип.

Авторитетното английско издание припомня още, че играещият чартърен в българския първенец Лудогорец футболист влиза в своите последни две години по своя контракт. Telegraph отбелязва, че българинът ще заведе дело против отбора на Каляри заради неизплатени финансови хонорари, след което се чака " рособлу " да го освободят без да имат искания за трансферна сума. Изданието продължава, че българският Лудогорец също може да предложи оферта за Десподов, но се чака офертата от УБА да удовлетвори желанията на някогашния състезател на ЦСКА.

Английската медия също по този начин регистрира, че Валенсия и Галатасарай наблюдават изявите на българския футболист, който записа шест гола и 12 асистенции по време на наемния си престой на „ Хювефарма Арена”. С отбора на " орлите " Десподов също по този начин победи с купата на България за първи път в своята футболна кариера.

Мениджърът на британския отбор Сам Алардайс също е останал удовлетворен от видяното при българина и има вяра, че той може да се впише ловко в офанзивната част на терена измежду Карлан Грант и Грейди Диангана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР