Английският шампион Манчестър Сити съвсем скоро ще поднови договорите на

...
Английският шампион Манчестър Сити съвсем скоро ще поднови договорите на
Коментари Харесай

Сане и Зинченко близо до нови договори с Ман Сити

Английският първенец Манчестър Сити напълно скоро ще възобнови договорите на Льорой Сане и различен от младите футболисти в отбора - Олександър Зинченко. Преговорите със Сане са лишили много време, само че двете страни към този момент са стигнали до кардинално съглашение за нов договор. Колкото до Зинченко, той дълго време не успяваше да се наложи в състава на Джосеп Гуардиола, само че в последно време все по-често получава шансове от каталунския експерт.

От началото на сезона Сане има 25 мача и 8 гола в Премиър лийг, както и 6 мача с 4 гола в Шампионската лига. Зинченко е записал 7 дуела в шампионата и 5 в ШЛ, само че не се е разписвал.

Leroy Sané and Oleksandr Zinchenko are both on the verge of new long-term Manchester City deals.

[@ESPNFC] pic.twitter.com/tM7nWH3jIk
— City Xtra (@City_Xtra) 20 март 2019 година
През лятото Сити ще се опита да притегли в редиците си изгряващата звезда на Бенфика Жоао Феликс. Скаути на " жителите " не стопират да наблюдават изявите на 19-годишния гений, от който се интересуват много от най-силните клубове на континента. Сред тях са Ювентус, Барселона, Атлетико Мадрид, Реал Мадрид, Милан и Манчестър Юнайтед.

Феликс е младеж на Бенфика и играе за представителния отбор от 2018 година. През сегашния сезон офанзивният халф прави възторг и към този момент има 10 гола в 18 мача в португалкото състезание. Неговият контракт с гранда от Лисабон е до 2023 година, а откупната му уговорка е на стойност 120 млн. евро.
Премиър лийг 31 кръг, събота 16 март  Манчестър Юнайтед 14:30  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР