Английският шампион Ливърпул ще се опита да подсили полузащита си

...
Английският шампион Ливърпул ще се опита да подсили полузащита си
Коментари Харесай

Ливърпул се включва в надпреварата за норвежки национал

Английският първенец Ливърпул ще се опита да укрепи полузащита си за идващия сезон и обмисля да притегли Сандер Берге от Шефилд Юнайтед за тази цел, написа „ Eurosport “.

Норвежкият национал мина в отбора на „ остриетата “в началото на 2020 година против рекордната сума за клуба от 22 милиона английски лири, само че е съвсем несъмнено, че ще напусне през лятото предвид на обстановката с тима.

Шефилд Юнайтед е на дъното на Висшата лига, като мениджъра Крис Уайлдър към този момент беше освободен, а на фона на тежкото проваляне от Лестър Сити с 0:5 през уикенда, очакванията им за оцеляване наподобяват илюзорни. В момента отборът е на 14 точки от избавителната зона.

Интерес към Берге се чака да не липсва, като се твърди, че Тотнъм, Арсенал и Астън Вила са измежду останалите клубове, които наблюдават 23-годишния норвежки национал. Към тях обаче е подготвен да се причисли и Ливърпул.

Мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп желае да разбере обаче дали Джорджиньо Вайналдум ще остане на „ Анфийлд “, откакто договорът му изтича през лятото. Германецът ще е в очакване и на информация с каква сума за прехвърляния ще разполага през лятото.

Would Sander Berge be a good summer signing for?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР