Английският национал Джак Грийлиш беше посочен като човек, правил секс

...
Английският национал Джак Грийлиш беше посочен като човек, правил секс
Коментари Харесай

Джак Грийлиш правил секс с едно от изнасилените момичета, твърди жертва

Английският национал Джак Грийлиш беше посочен като човек, правил секс с едно от девойките, които настояват, че са били изнасилени в дома на бранителя на Манчестър Сити Бенжамен Менди. Грийлиш и Менди са съотборници в отбора на “гражданите ” и наподобява, че някогашният капитан на Астън Вила е непосредствен с него, откакто е посещавал купоните в тях. Засега обаче Грийлиш не е упрекнат в никакво закононарушение, въпреки да наподобява, че неговият полов акт се е случил на същото място и по същото време като тези случаи, които в този момент са обект на следствие. 

Менди, от своя страна, е упрекнат в седем изнасилвания, опит за още едно и едно полово посягане. Всичко се е случвало по време на празненства в дома му в Чешир в интервала октомври 2018 година - август 2021 година, на които е имало млади девойки. Там е бил и негов другар - Луис Саха Матюри (да не се бърка с някогашния нападател Луис Саха - б.р.), който пък е упрекнат в седем изнасилвания и четири полови похищения против осем разнообразни дами, също случили се там.

Тази заран делото против обвинените продължи с чуване на една от хипотетичните жертви, към този момент отбелязвана единствено като “Жена 10 ” за да не се разкрива самоличността й. Според нейните показания тя е била на два пъти изнасилена от Бенжамен Менди в границите на една и съща вечер, като тогава (август 2021 г.) тя е била на 17 години.

Ето какво е споделила тя пред съда: “Между двете изнасилвания видях Жена 11 да стои във всекидневната. Тя ми сподели, че е правила секс с Джак Грийлиш. Не знам дали това е било по взаимно единодушие, или не. Знам единствено, че тя говореше за това. Знам също, че диалогът ни беше, откакто аз към този момент един път бях с Бен (Менди - б.р.), тъй като след това и тя отиде в леглото с него ”.

Въпросната “Жена 10 ” разкри още детайлности от случилото се с Менди във въпросната нощ: “Не съм казвала “да ” или “не ” (да вършим секс - б.р.), тъй като не бях в положение да го направя, тъй като цяла вечер бях пила, а преди този момент бях взела кокаин в жилището си. ”
 Джак Грийлиш и Кайл Уолкър са били на празненство в дома на подсъдимия за осем изнасилвания Менди Джак Грийлиш и Кайл Уолкър са били на празненство в дома на подсъдимия за осем изнасилвания Менди
Преди към година, когато гръмна абсурдът, Менди беше задържан и прекара повече от 4 месеца като краткотрайно арестуван. Той бе освободен през януари, само че остана под съдийско наблюдаване. Наскоро французинът беше оневинен по едно от обвиняванията за обезчестяване.

Той поддържа позицията си, че е почтен. Въпреки това той може да получи присъда сред 5 и 20 години затвор, в случай че най-после бъде приет за отговорен по някое от тези обвинявания.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР