Английският журналист Пиерс Морган, чието интервю с Кристиано Роналдо стана

...
Английският журналист Пиерс Морган, чието интервю с Кристиано Роналдо стана
Коментари Харесай

Пиерс Морган за решението на Меси: Ще чуем ли същите подигравки, които имаше за Кристиано?

Английският публицист Пиерс Морган, чието изявление с Кристиано Роналдо стана причина за напускането на португалеца на Манчестър Юнайтед, изрече забавно мнение за набиращата сериозна скорост вест, че Лионел Меси е взел решение за бъдещето си и ще премине в Интер (Маями). Морган се трансформира в едина от най-големите бранители на Роналдо и неведнъж нападаше и “червените дяволи ”, както и техният управител Ерик загар Хаг за решението да го освободят. 
 Меси към този момент е взел решение за бъдещето си Меси към този момент е взел решение за бъдещето си
“Така, значи Меси напуща елитния футбол на 35 години, три години по-рано от Роналдо. Предполагам, че в този момент ще четем/слушаме същите остри и подигравателни публикации от спортните експерти, които го правеха във връзка Кристиано, нали? (Предупреждавам: няма да го направим), ” написа Морган в обществените мрежи. 

Меси към момента не е обявил публично проектите си за бъдещето, само че в последните часове голяма част от огромните международни медии излязоха със сходна информация, че аржентинската звезда е решил да премине в американския отбор Интер (Маями), който е благосъстоятелност на Дейвид Бекъм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР