Английският гранд Манчестър Юнайтед посреща тази вечер втородивизонния тим на

...
Английският гранд Манчестър Юнайтед посреща тази вечер втородивизонния тим на
Коментари Харесай

Втородивизионен тим на пътя на Манчестър Юнайтед към отличен шанс за трофей

Английският гранд Манчестър Юнайтед посреща довечера втородивизонния отбор на Мидълзбро в мач от 1/16-финалите на ФА Къп. Двубоят на " Олд Трафорд " е с начален час 22.00 българско време и е опция за " дяволите " да се приближат до трофей през 2022 година.
Може ли Манчестър Юнайтед да завоюва ФА Къп?
След като сезонът на " алените " във Висшата лига се сгромоляса, в този момент отборът е насочен да се показа почтено в другите два шампионата - Шампионска лига и ФА Къп. Европейският шампионат наподобява съвсем неосъществим за продобиване от Юнайтед сега, само че ФА Къп е напълно по силите на тима.


Ще сервира ли изненада Мидълзбро на " Олд Трафорд "?

Съперник на " дяволите " е Мидълзбро, който заема седма позиция в Чемпиъншип и се бори да попадне измежду първите шест тима, които ще се борят за промоция във Висшата лига. Едва ли е изненада, че efbet дава преимущество на Манчестър Юнайтед - 1.40 коефициент за победа.

В сходни турнирни срещи обаче няма нищо несъмнено. Равенството в дуела е оценено на 5.40, до момента в който за победа на Мидълзбро efbet предлага 9.00 коефициент. За над 2,5 гола в мача ставката е 1.80, а за под 2,5 гола - 2.20. За гол на Кристиано Роналдо когато и да е на мача букмейкърът предлага 2.05 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР