Английският гранд Ливърпул се завръща в действие този следобед за

...
Английският гранд Ливърпул се завръща в действие този следобед за
Коментари Харесай

Опашкар в Чемпиъншип ще опита да изненада Ливърпул на Анфийлд

Английският гранд Ливърпул се завръща в деяние този следобяд за идващото си затруднение в шампионата ФА Къп. Мърсисайдци посрещат на " Анфийлд " втородивизионния Кардиф, който заема 20-о място в Чемпиъншип и би трябвало да мисли и за оцеляването си.
Може ли Кардиф да сервира сензацията против Ливърпул?
" Червените " наподобяват безспорен любимец в срещата, само че в такива мачове нищо не е несъмнено - потвърди го Мидълзбро, който в профил след дузпи Манчестър Юнайтед. Коефициентът на efbet за победа на Ливърпул в този мач е 1.13, равенството се котира на 10.00, до момента в който победа за Кардиф е със ставка 27.00.



Новото украшение на Ливърпул Луис Диас чака дебюта си
Ливърпул в профил Шросбъри в предходния кръг с 4:1, въпреки и да изостана в резултата. В този мач дебют за " алените " може да направи новото офанзивно попълнение Луис Диас. Коефициентът за над 2,5 гола в срещата е 1.50, а за гол на Луис Диас когато и да е на мача efbet предлага 1.95 коефициент.

В дуела с Шросбъри играчите на Ливърпул не получиха нито един жълт картон. Кардиф е тимът, който ще бъде подложен на по-голям напън и напрежение и е разумно да извърши повече тактически нарушавания, които да доведат и до картони. Залогът за това Кардиф да получи повече картони в мача е с коефициент 1.60.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР