Английският боксьор Хюи Фюри пристигна седмица по-рано в България за

...
Английският боксьор Хюи Фюри пристигна седмица по-рано в България за
Коментари Харесай

Фюри за Кубрат Пулев: Той е старец за мен, дядка

Английският боксьор Хюи Фюри дойде седмица по-рано в България за дуела си на 27 октомври против Кубрат Пулев в тежка категория. Двамата с 37-годишния българин би трябвало да дефинират кандидата за международната купа на интернационалната боксова федерация (IBF), който след би трябвало да се бие против първенеца Антъни Джошуа (Вбр). 24-годишният Фюри отпътува за Пловдив, където ще се приготвя до срещата, а преди този момент насочи следващата си порция закани към Пулев.
 
" Той в никакъв случай не се е бил против човек като мен. За мен той е дъртак, дядка. Имам и доста други преимущества, преди всичко - това са моите боксови умения. Ще видите разликата на 27-и ", сподели Фюри пред bTV, представен от faktor.bg.
 
Англичанинът, който в кариерата си има 22 победи (11 с нокаут) и 1 загуба, съобщи също по този начин, че няма никакви терзания по отношение на това, че публиката в " Арена Армеец " ще е на страната на противника му.
 
" Ще има и мои почитатели, само че аз не мисля за феновете, нито ме тормози, че той е пред родна аудитория - дори това ме стимулира повече. На кръга сме единствено аз и той, с по един чифт ръкавици, само това ме интересува ", добави Фюри.
 
Английският боксьор показа, че е минал доста тежък предварителен интервал: " Беше същински пъкъл, тренировките за един подобен мач са по три месеца. Изтезания са, няма телефони, няма обществени мрежи, отделям се от всичко. Не виждам даже и фамилията си ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР