Английският Бърнли се класира за плейофите за влизане в Лига

...
Английският Бърнли се класира за плейофите за влизане в Лига
Коментари Харесай

Бърнли отстрани Истанбул ББ след продължения

Английският Бърнли се класира за плейофите за влизане в Лига Европа, откакто в профил с 1:0 след продължения турския Истанбул ББ вкъщи. Първата против в Турция беше приключила 0:0. Резултатът се повтори и на Острова, само че в продълженията домакините стигнаха до триумфа на " Търф Муур " с гол на Джак Корк в 97-ата минута и продължиха напред.

В различен мач от третия кръг Рапид Виена разгроми Слован Братислава с 4:0 и с общ резултат 5:2 продължи напред. Васил Божиков игра цялостен мач за гостите и получи жълт картон. Домакините откриха в третата минута посредством Кристоф Кнасмюлнер, който през втората част оформи своя хеттрик, а Томас Мург добави един гол.

В балканското дерби от третия кръг Стяуа победи с 2:1 Хайдук Сплит и продължи напред след 0:0 в първата среща. След безрезултатни първи 45 минути, през втората част първи до гол стигна румънският отбор посредством Харлем-Еди Гнойер в 55-ата минута. Хърватите изравниха с попадение на Саид Ахмед Саид в 82-ата, само че в последната минута на постоянното време Гнойер донесе триумфа и продължаването напред на Стяуа.
Сръбският Партизан също е в плейофите след победа с 3:2 над датския Нордселанд, като продължава напред с общ резултат 5:3. Гостите шокираха домакините, откакто откриха в 9-ата минута с гол на Андрес Сков Олсен. До края на полувремето обаче Партизан обърна мача с голове на Неманя Милетич (11), Марко Янкович (30) и Светозар Маркович (35). През втората част Партизан удържа своя задатък, само че позволи гол в 76-ата, дело на Джонатан Амон, само че той не беше задоволителен за датчаните. В края на мача играта се поизнерви, само че не се стигна до съществени ексцесии.
Голямата бомба в третия кръг хвърли словашкият Тренчин, който изхвърли холандския Фейенорд. Всичко в този конфликт беше решено още в първия мач, извоюван с 4:0 от словашкия отбор. На реванша холандците стигнаха единствено до 1:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР