Английската футболна лига се е съгласила да дискутира възможността дали

...
Английската футболна лига се е съгласила да дискутира възможността дали
Коментари Харесай

Лигата дискутира връщането на Бери чрез декларация

Английската футболна лига се е съгласила да дискутира опцията дали е допустимо Бери да се завърне в локалните шампионати, откакто тимът бе изваден през предходната седмица. Отборът загуби своето място в Лига 1, откакто консорциумът – C&N Sporting Risk, не съумя да оформи договорката за закупуването и отборът бе отхвърлен.

Мъката на един футболен клуб

Исканията обаче са, че тимът желае още веднъж да бъде в Лига 2 за идващия сезон. В изказването си към EFL, оповестено във вторник, се споделя, че организацията ще се съветва с останалите 71 клуба през идните седмици за бъдещето на Бери.

Уникално! Стотици почитатели на Бъри сграбчиха метли и лопати

До момента такова нещо в историята на британския футбол не се е случвал и да се завърне в обещано равнище посредством декларация. Именно това слага комплицираната обстановка с въпросителни за правдивост, както и бъдещи финансови последствия. Собственикът Стийв Дейл настояваше за приемането на 7 милиона паунда за закупуването на тима, които по този начин и по този начин не бяха платени в последна сметка.

Същевременно обаче локалната полиция е получила отчет, който оповестява, че клубът е взел участие във финансова машинация. „ На 18-и юни 2019-а година полицията в Манчестър получи информация за машинация, обвързвана с футболен клуб Бери. Не са осъществявани арести и следствията продължават”, разясниха от Greater Manchester Police.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР