Англия започва участието си на Световното първенство в Русия с

...
Англия започва участието си на Световното първенство в Русия с
Коментари Харесай

Съставите на Тунис и Англия

Англия стартира присъединяване си на Световното състезание в Русия с дуел с Тунис на " Волгодрад Арена ". Срещата е втора от конкуренцията в Група G на Мондила. По-рано през днешния ден Белгия победи с 3:0 Панама.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Селекционерът на " трите лъва " Гарет Саутгейт залага на скица с трима централни бранители, която постановяваше и в контролите преди Световното. На вратата е Джордан Пикфорд. Хари Магуайър е предпочетен пред опитния Гари Кейхил, а негови сътрудници предстоящо ще бъдат Джон Стоунс (в средата) и Кайл Уокър (отдясно). Ашли Йънг и Киърън Трипиър са в ролята на халф-бекове. Джордан Хендерсън е отбранителния халф в схемата на Саутгейт, а Деле Али и Джеси Лингард са негови сътрудници в халфовата линия. Капитанът Хари Кейн и Рахим Стърлинг са в офанзива за " трите лъва ". В състава на англичаните има общо деветима дебютанти на международно състезание.

Уахби Хазри е титуляр за Тунис, макар че не е играл в формален мач от април, защото лекуваше травма. Али Маалул също е на линия.  Тунис - Англия @@@
Тунис (4-3-3): Асен; Мериа, С. Бен Юсеф, Брон, Малуул; Скири, Бадри, Саси; Ф. Бен Юсеф, Хазри, Слити

Англия (3-5-2): Пикфорд; Уокър, Стоунс, Магуайър; Трипиър, Лингард, Хендерсън, Али, Йънг; Стърлинг, Кейн ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ!
Мондиал 2018 1 кръг, понеделник 18 юни  Тунис 21:00предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР