Англия отвори бирариите, хотелите, ресторантите, фризьорските салони, киносалоните и музеите.

...
Англия отвори бирариите, хотелите, ресторантите, фризьорските салони, киносалоните и музеите.
Коментари Харесай

И Англия го удари през просото, реши да отвори...

Англия отвори бирариите, хотелите, заведенията за хранене, фризьорските салони, киносалоните и музеите. Това са част от ограниченията на английското държавно управление за разхлабване на ограничаващите ограничения в битката с ковид, осведоми Военновъздушни сили.

Те обаче ще би трябвало да ползват ограничения за обществена отдалеченост. Премиерът Борис Джонсън прикани англичаните да подхождат "отговорно ". Някои фризьорски салони отвориха още през нощта. Сутринта се извиха дълги опашки пред фризьорските салони.

Според браншова организация съвсем 1/3 от всички питейни заведения, пъбове и заведения за хранене в Англия ще останат затворени през днешния ден.

Позволява се на две семейства да се срещат на закрити и открити места, в това число и да остават на посетители. Разрешават се и сватбите при прецизни правила от най-много 30 души.

Останалата част от Англия разхлабва ограниченията с друг график.

В Северна Ирландия бирариите и заведенията за хранене могат да отворят в петък. В Шотландия ще разрешат отварянето на откритите места в бирариите и заведенията за хранене от 6 юли. На закрито ще проработят от 15 юли. В Уелс управляващите дадоха обещание да беседват със притежателите за евентуално последователно отваряне, само че не се показва дата за момента. Полицията в Уелс предизвести хората да не пресичат границата за една бира.

В лечебни заведения в Англия са доказани още 39 умряли от ковид. Починалите са на възраст сред 44 и 99 година Всички пациенти са имали хронични болести. Общо 28 871 души са умряли от ковид в британски лечебни заведения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР