Англия ни писа шестица насред София в европейската квалификация от

...
Англия ни писа шестица насред София в европейската квалификация от
Коментари Харесай

Англия откри футбола, ние го закрихме - 0:6

Англия ни писа шестица посред София в европейската подготовка от група " А " на стадион " Васил Левски ". В подготвително движение противникът ни съумя да означи шест гола във вратата на Пламен Илиев, а това бе и най-малкото, с което националите ни се отърваха против британския отбор довечера.

Рашфорд беше прецизен в седмата минута. Баркли удвои в 20-ата минута, а по-късно вкара нов гол в 32-ата минута. Стърлинг означи четвърти гол в даденото продължение на първата част. Отново той беше прецизен в 69-ата минута. Крайния резултат оформи Кейн в 85-ата минута. Преди това Пламен Илиев избави няколко положения през втората част.

Едва 20 000 почитатели дойдоха на мача, като една четвърт от тях са привържаници на гостите. Още в седмата минута гостите поведоха, а това още веднъж не стана без помощта на неточност в българската защита. Дълго подаване на Магуайър беше свалено с глава на Баркли, който подаде на Рашфорд на лявото крило. Звездата на Манчестър Юнайтед с доста прекрасен финт се освободи от хвърлилия се на шпагат Пашов, след което влезе във вътрешността и с мощен шут под гредата матира Пламен Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР