Англия и САЩ се класираха за осминафиналите на Световнтото първенство

...
Англия и САЩ се класираха за осминафиналите на Световнтото първенство
Коментари Харесай

Англия и САЩ на осминафинал! Трите лъва срещу Сенегал, янкит...

Англия и Съединени американски щати се класираха за осминафиналите на Световнтото състезание в Катар. Тимът на Гарет Саутгейт разгроми Уелс с 3:0 и е водач в крайното класиране на Група В на Мондиала. Маркъс Рашфорд даде задатък на " трите лъва " с брилянтен гол непосредствено от директен свободен удар 50-ата минута. Само 98 секунди по-късно Фил Фодън удвои задатъка за своя отбор. Рашфорд още веднъж подсети за себе си в 68-ата минута, когато след серия от финтове вкара трети гол за Англия.

Англичаните ще се изправят против втория от Група А – Сенегал, във етапа на осминафиналите. Уелс завършва второто си присъединяване на международни финали като приключва на последната позиция в групата с актив от единствено една точка.

Тимът на Съединени американски щати надделя Иран с 1:0 в директен двубой за второто място, което класира на осминафиналите. Попадение на Кристиан Пулишич в 38-ата минута раздели двата тимав напрегнатия дуел. Уестън Маккени с прекрасен диагонален пас изведе Сержиньо Дест на дясното крило. Футболистът на Милан незабавно пусна топката във вратарското поле, където Кристиан Пулишич изпревари бранителите на Иран и от близко засече топката в мрежата на Алиреза Бейранванд. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР