Англия и Чехия влизат в директен спор за първото място

...
Англия и Чехия влизат в директен спор за първото място
Коментари Харесай

Бивш играч на ЦСКА пред bTV: Чехия ще изиграе труден мач срещу Англия

Англия и Чехия влизат в пряк спор за първото място в четвърта група. Двата отбора са с еднакъв брой точки, само че чехите са първи поради по-добра голова разлика.

Късно нощес медиите на Острова оповестиха, че след равенството на " Уембли " в петък халфът на Шотландия Били Гилмор е дал положителен тест за COVID-19. Двама футболисти на Англия са пострадали поради това, че след срещата са се прегърнали със своя съотборник в " Челси ".

Тестове на Мейсън Маунт и Бен Чилуел са негативни, само че все пак двамата са отделени от групата на Трите лъва и няма да играят против чехите.

Екипът на bTV се свърза с някогашният футболист на ЦСКА - Томаш Черни, както и с някогашния национал на Англия Тони Дориго.
Снимка: Reuters
" Гарет Саутгейт смени доста футболисти и схеми и към момента се пробва да откри баланс в тима. Определено отборът ни е изпълнен с гений, само че ключът към триумфа е сработката. Смятам, че ни чака ярко бъдеще и ще се представим добре на европейското. Според мен няма нито един народен тим, който да изпъква. Има няколко тима, които са на положително равнище и Англия е един от тях. Въпросът, който всички ние си задаваме, е ще успее ли Англия да се оправи с напрежението. ", сподели Дориго.

" Никой не чака Чехия да завоюва трофея. Смятам, че в нашата група ще се надигнем против сложни противници. Не забравяйте, че играем с Англия на " Уембли ", а с Хърватия и Шотландия в Глазгоу. Аз съм реалист и мисля, че триумф на европейското състезание би било, в случай че стигнем до елиминациите. Тогава всичко е допустимо. Ярослав Шилхави е първокласен треньор и добър човек. Футболистите на Чехия го харесват и играят, с цел да оправдаят доверието му. Съставът е млад и считам, че Шилхави е верният избор за народен селекционер ", добави Черни.

Снимка: Reuters

И двата тима на процедура са си обезпечили място в елиминациите, само че при успеха през днешния ден спечелилият четвърта група ще избегне първенецът от другия поток. А там чакат европейският първенец Португалия, международният първенец Франция и Германия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР