Англичанинът Антъни Крола (вече 34-6-3, 13 КО) спечели елиминационния мач

...
Англичанинът Антъни Крола (вече 34-6-3, 13 КО) спечели елиминационния мач
Коментари Харесай

Крола взе статута за претендент за титлата на WBA и мечтае за Ломаченко

Англичанинът Антъни Крола (вече 34-6-3, 13 КО) завоюва елиминационния мач за статута на кандидат за международната купа на WBA в лека категория. Любимецът на публиката в Манчестър завоюва по точки с единомислещо решение (116:112, 116:112, 116:112) против Дауд Йордан (вече 38-4-0, 26 КО) по време галата в родния му град преди мега конфликта сред Тони Белю и Александър Усик.

Британецът завоюва множеството от рундовете, като единствено в шестия, деветия и в последния индонезиецът имаше отчетливо преимущество. Крола бе по-разнообразният боксьор, като най-много използваше левия си прав, само че също по този начин преливаше сполучливо в разнообразни комбинации от удари. Йордан пък се опита да стигне до нещо най-много с бързи удари, когато притискаше противника до въжетата, само че англичанинът в множеството случаи успяваше да се отбрани без огромни компликации.

Така Крола получи правото да се боксира за международната купата на WBA, като има огромна възможност да се изправи против един от най-хубавите боксьори в света сега - Васил Ломаченко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР