Ангел Джамбазки лъже, медиите тиражират фалшиви новини. Това заяви евродепутатът

...
Ангел Джамбазки лъже, медиите тиражират фалшиви новини. Това заяви евродепутатът
Коментари Харесай

Бареков: Събитието на Ангел Джамбазки е пародия на консерватизма, медиите тиражират фалшива новина

Ангел Джамбазки лъже, медиите тиражират подправени вести. Това съобщи евродепутатът Николай Бареков в предаването “Бареков и Байрактаров без цензура”, което се излъчва всяка събота онлайн по телевизия Евроком.

Поводът е оповестената за през днешния ден и всеобщо рекламирана от Джамбазки годишна конференция на АКРЕ, която в действителност действително ще се реализира на 22 март, а уредник и хазаин ще бъде единствената към сегашния миг законна консервативна партия “Презареди България - ББЦ”.

Бареков посочи, че всеки жител може самичък да се убеди в това, което споделя, на формалния уебсайт на АКРЕ, където е оповестен календар с идни събития(https://www.acreurope.eu/event/liberty_summit_sofia).

На интернет адреса освен се вижда, че годишната конференцията на консерваторите в София ще бъде на 22 март, а и че представители ще бъдат ръководителят на Алианса Ян Захрадил, изпълнителният шеф на формациятa Ричард Милсъм и евродепутатът Николай Бареков.

Ангел Джамбазки има право да прави свои конгреси, само че лъже, че събитието ще е годишна конференция на АКРЕ, безапелационен е той. Това ще е конгрес, на който ще участват единствено българи, като съществени посетители ще са Каракачанов и Нено Димов, увери Бареков.

Тази подигравка издава страха на патриотите, безапелационен е евродепутатът.
На въпрос кой заплаща тази солидна реклама и организация на събитието, евродепутатът уточни, че варинатите на финансиране са два - или от бюджета на Групата на ЕКР, очакван за “лични конференции” или от джоба на самия Ангел Джамбазки.

Бареков посочи още, че един подобен конгрес коства от порядъка на половин милион, като акцентира, че годишната конференция в София на консерваторитв, която ще се организира на 22 март и неговата партия ще е хазаин, се финансира напълно от Алианса, който като законна групировка, приета от Екологичен потенциал, получава европейско финансиране.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР