Анелия явно бе притеснена и внимаваше да не се претовари

...
Анелия явно бе притеснена и внимаваше да не се претовари
Коментари Харесай

Тази фолкпевица май е бременна, но може и да е напълняла

Анелия очевидно бе обезпокоена и внимаваше да не се претрупа

На едно от последните си участия Анелия предизвика клюки, че е бременна. Поп фолк звездата пя в продължение на три часа в столичен клуб, а гостите бяха сюрпризирани от забележимото напълняване на певицата в региона на корема. Освен, че стомаха й бе по-наедрял, тя едвам се движеше по сцената. А гостите бяха безапелационни, че е в очакване на кърмаче. Анелия очевидно бе обезпокоена и внимаваше да не се претрупа. А тоалета й не съумя да прикрие набъбналия й стомах.

Дори в противен случай, ниската талия на необятните дънки й акцентира закръглеността й в региона на стомаха.Според присъстващите певицата към момента не е подготвена да разгласи богатствата новина. Че за повторно ще става майка и то откакто има огромна щерка.

Да напомним на ония, които са не запомнили, че Анелия откри мъжа на фантазиите си в богаташа Любомир Захаринов. С който се сгодиха на 41-я рожден ден на певицата. Още след годежа тя показа, че няма срещу да роди дете на обичания си:

”СЛюбо постоянно си приказваме за деца. Темата ме вълнува и в случай че е рекъл Господ и това ще стане. Отговорността за едно дете носи майката, а отговорността на бащата е да му обезпечи финансовата част, както и задоволително грижи! ”

Източник:Телеграф
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg