Анелия разочарова феновете си с неочакван дует с манекенката Палома

Анелия разочарова феновете си с неочакван дует с манекенката Палома ...

Анелия удари дъното с дует с манекенка


Анелия разочарова феновете си с неочакван дует с манекенката Палома Митева, която се оказа първа приятелка с дъщеря ѝ Ивон.Парчето носи името „Влез, влез“, а двете фурии изненадаха и с видеоклип към него, сниман в луксозно имение. Веднага след премиерата му почитателите на изпълнителката на "Мило мое" заляха видеото с многобройни коментари.

Малцина харесаха учудващия съвместен проект, но други не скриха недоволството си. „Анелия, хайде вземи се стегни! Писна ни всяка твоя песен да е поредното разочарование!“ и „Много зле, жалко за Анелия!“, гласят някои от тях.Част от възмущението на почитателите беше отправено и към избора на певицата за дует в лицето на Палома. „Ужасна песен! Голяма фенка съм ти, но тази песен е боза и удари дъното... Лош избор на партньор за дует.Текстът няма никакъв смисъл. Клипът е с долнопробни разголени кадри. Няма нищо смислено в тази песен. Партньорката ти, която не е певица и не може грам да пее, е под всякаква критика и не знам как си се съгласила да пееш с нея“, написа една от последователите на Анелия. Hotnews.bg уточнява, че Палома досега не е имала нещо общо с музиката, тя е инфлуенсър с огромен брой последователи в инстаграм.

Друг фен пък забеляза прилика на песента с парче на Цветелина Янева. „Припевът е 1:1 с "Бой, бой" на Янева. Толкова ли не можахте да измислите нещо ново? А едно време ми беше любимата певица и правеше хит след хит,“, заяви той.
Припомняме, че колаборацията идва след като от известно време насам във чалга средите се говореше, че моделката иска да става певица

Източник: hotnews.bg