Анелия разочарова феновете си с неочакван дует с манекенката Палома

...
Анелия разочарова феновете си с неочакван дует с манекенката Палома
Коментари Харесай

Анелия удари дъното с дует с манекенка

Анелия разочарова почитателите си с непредвиден дует с манекенката Палома Митева, която се оказа първа другарка с щерка ѝ Ивон. Парчето носи името „ Влез, влез “, а двете фурии изненадаха и с видеоклип към него, сниман в първокласно имение. Веднага след премиерата му феновете на изпълнителката на "Мило мое " заляха видеото с многочислени мнения.

Малцина харесаха учудващия взаимен план, само че други не скриха недоволството си. „ Анелия, хайде вземи се стегни! Писна ни всяка твоя ария да е следващото отчаяние! “ и „ Много зле, тъпо за Анелия! “, гласят някои от тях.Част от възмущението на феновете беше отправено и към избора на певицата за дует в лицето на Палома. „ Ужасна ария! Голяма фенка съм ти, само че тази ария е боза и удари дъното... Лош избор на сътрудник за дует.



Текстът няма никакъв смисъл. Клипът е с долнопробни разголени фрагменти. Няма нищо свястно в тази ария. Партньорката ти, която не е певица и не може грам да пее, е под всякаква рецензия и не знам по какъв начин си се съгласила да пееш с нея “, написа една от почитателите на Анелия. Hotnews.bg прецизира, че Палома до момента не е имала нещо общо с музиката, тя е инфлуенсър с голям брой почитатели в инстаграм.

Друг почитател пък видя аналогия на песента с парче на Цветелина Янева. „ Припевът е 1:1 с "Бой, пердах " на Янева. Толкова ли не можахте да измислите нещо ново? А едно време ми беше обичаната певица и правеше шлагер след шлагер, “, съобщи той.
Припомняме, че колаборацията идва откакто от известно време насам във чалга средите се говореше, че моделката желае да става певица
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР