Анелия най-сетне призна открито, че е много влюбена и щастлива

...
Анелия най-сетне призна открито, че е много влюбена и щастлива
Коментари Харесай

Анелия най-после призна в кого е влюбена и обича ли го повече от Коко Динев

Анелия най-накрая призна намерено, че е доста влюбена и щастлива с хазартния необут Любомир Захаринов. Певицата бе безапелационна, че това е вторият мъж след бащата на нейното дете Коко Динев, на който безусловно е отдала сърцето си.

" Обожавам Любомир, обичам и обачана съм, доста щастлива ", повтори на няколко пъти пред Александра Сърчаджиева изпълнителката и даже се провикна пред камерата: " Обичам те, обич моя ". Тя не скри, че след Динев е имала и други връзки, само че без да назове имена, написа " Хотнюз ". 

Анелия обаче изрично отхвърли информациите, че тя е причина за раздялата на Захаринов с майката на децата му. Пред bTV тя описа, че двамата се срещнали на събитие, проведено от компанията на настоящето й гадже. Според нея той към този момент бил разграничен с жена си. Все отново певицата и Захаринов претърпели една разлъка от два месеца, с цел да можело " нещата да си дойдат на мястото ", както се изрази тя.

Очевидно тогава богаташът е взел решение да се разведе публично с майката на децата си, към която той се отнасял доста почитателно и до през днешния ден, твърди Анелия. Двамата били същински сродни души и се разбирали прелестно, откакто заживели дружно в дома на Захаринов. В дома на брюнетката в полите на Витоша, който тя сподели в " Животът по същински случай ", в този момент живее щерката Ивон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР