Анелия най-после ще разкрие най-дълбоките си душевни тайни. Певицата ще

...
Анелия най-после ще разкрие най-дълбоките си душевни тайни. Певицата ще
Коментари Харесай

Анелия най-после проговаря за мъжа си

Анелия най-сетне ще разкрие най-дълбоките си душевни секрети. Певицата ще показа всичко за любовта и мъжът до нея, за годините и битката на един уединен родител и за най-тежката й загубата. Домът на Анелия отваря порти за камерата на предаването „ Животът по автентичен случай “, с цел да покаже на почитатели и фенове най-личните й кътчета.



Мъжът до певицата е Любомир Захаринов. Певицата постоянно ревностно е крила персоналния си живот, само че от известно време признава, че е бясно влюбена и даже живее с новата тръпка в живота си.



Това е първият мъж, който Анелия демонстрира обществено след сватбата с Коко Динев при започване на 2000-та година. През цялото това време са й преписвали доста любовни връзки, които тя не е коментирала и не е ясно кое е истина и кое плод на въображението на някой публицист. 

Изглежда с Любомир Захаринов нещата навлизат в нова фаза. Двамата живеят дружно, само че той не е бил разграничен дефинитивно със брачната половинка си и това внасяло напрежение сред двамата. Явно към този момент е оправил фамилното си състояние, откакто е подготвен обществено да се появи със секси чалга звездата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР