Анелия излезе на есенен шопинг в мола. Бившата половинка на

...
Анелия излезе на есенен шопинг в мола. Бившата половинка на
Коментари Харесай

Анелия напазарува в мола

Анелия излезе на есенен шопинг в мола. Бившата половинка на Коко Динев обиколи столичен търговски център, откъдето си потегли единствено с две чанти с покупки. Брюнетката си купи облекла от непретенциозните марки „ Массимо Дутти ” и „ Зара ”, като търпеливо изчака на опашки за пробните и на касата на марките. За разлика от доста свои колежки, Анелия не се правеше на звезда, не беше с тъмни очила и тонове грим, написа „ Уикенд ”.



Анелия бързо обиколи комерсиалния център

Изпълнителката на ретро шлагера „ Погледни ме в очите ” беше с необятен зелен спортен екип, който очевидно й е обичан, тъй като постоянно е с него, косата й беше вързана на кукуригу и не носеше грим. Тя несъмнено може да се похвали с хубава кожа и лице без бръчки. 40-годишната фолк певица наподобява повече от добре за годините си, а това, че си разрешава да върви без грим и все пак да бъде разпознаваема е задоволително сладкодумен факт.



Анелия има комплекс от задните си елементи, които са по-пищни

Анелия беше в компанията на своя другарка и двете бързо обиколиха комерсиалния център, като знаеха какво търсят и се отбиваха единствено в определени магазини. Смуглата певица бе поставила на рамото си чанта „ Ив Сен Лоран ”, която е елегантна и не се връзваше на спортния екип, само че очевидно Анелия е решила, че ще я носи с спортен екип. Певицата към момента не е залитнала с модата по ботокса и филърите, стана ясно от близката ни среща с нея. Лицето й не е подуто и подпухнало като питка, а е към момента „ нейното си ”, което почитателите й познават от началото на кариерата си. Заралийката даже не се е изкушила да си уголеми устата, за което отнася единствено суперлативи от почитателите си. Чалга дивата е измежду дребното, които към момента са разпознаваеми и не е като клонинг на своите колежки.

„ Дано не сглупи да си прави усъвършенствания по лицето или да си издува джуките. Ще сглупи. Сега е доста добре, по-естествена е от щерка си Ивон, която е едвам на 19 година, само че към този момент е претърпяла постоянен тунинг ” – разясниха фенове на фолка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР