Андрей Новаков – член на Европейския парламент от групата на

...
Андрей Новаков – член на Европейския парламент от групата на
Коментари Харесай

Андрей Новаков в Русе: Европейските фондове променят града с всеки изминал ден

Андрей Новаков – член на Европейския парламент от групата на ГЕРБ-ЕНП, посети Русенска област през уикенда. Той се срещна и беседва с претендента за кмет на Община Русе Диана Иванова, която му показа целите от програмата си за ръководство на града и дребните обитаеми места.

Новаков съобщи, че от няколко месеца не е бил в Русе, само че за това време европейските фондове са трансформирали града към по-добро.

„ Важно е да бъдат употребявани всички средства за възстановяване на инфраструктурата и качеството на живот в града - поради русенци, поради бъдещето на Русе! “, съобщи Диана Иванова.

Тя добави акцентите от програмата за градската среда, част от които включват зелени начинания – нов образ на паркове и градини, преобразяване на Лесопарк „ Липник “ и западен парк „ Приста “ в съвременни зони за отдих и спорт, развиване на мрежата от велоалеи и създаване на панорамни велосипедни трасета, реновиране на тротоари, пешеходни алеи и околоблокови пространства, възобновяване и създаване на паркинги в кварталите, ефикасен надзор на строителството, основаване на налична градска среда за хора с увреждания и създаване на съвременен градски плувен комплекс.

Евродепутатът Андрей Новаков взе участие и в редица срещи в региона, измежду които показване на листата за общински съветници в село Червена вода, предизборни срещи в разнообразни русенски квартали, а по-късно дружно с регионалния координатор и депутат Пламен Нунев и претендентът за кмет на Община Бяла Димитър Славов участваха в представянето на листата за общински съветници в Бяла и дребни обитаеми места от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР