Андрей Костин, съюзник на руския лидер Владимир Путин и директор

...
Андрей Костин, съюзник на руския лидер Владимир Путин и директор
Коментари Харесай

Съюзник на Путин вярва санкциите срещу Русия остават при Тръмп или Байдън

Андрей Костин, съдружник на съветския водач Владимир Путин и шеф на съветската държавна банка ВТБ, има вяра, че глобите на Съединени американски щати против Москва ще останат без значение по какъв начин ще гласоподават американците на президентските избори идната седмица.

Путин, който беше седнал до Костин тази седмица на конгрес, се оплака, че администрацията на Доналд Тръмп е наложила наказания на Русия 46 пъти за последните четири години.

Вашингтон глоби Москва след заключенията на американското разузнаване, че Русия се е пробвала да се намеси на президентските избори през 2016 година в интерес на Тръмп. Кремъл изрично отхвърля. Съединени американски щати упрекват Русия и в интервенция на вота тази година.

" Трудно е да се каже кой от претендентите ще бъде по-добър за руско-американските връзки ", разяснява 64-годишният Костин пред " Ройтерс ".

Костин и други съветски представители и компании са глобени от Съединени американски щати през 2018 година

Кремъл увери, че Русия ще работи с всеки американски водач.

" Не е ясно против кого и защо би трябвало да бъдат налагани нови наказания от Съединени американски щати на Русия. За момента ние имаме вяра, че глобите няма да бъдат анулирани и няма да бъдат по-тежки. Ние базираме проектите си на това съмнение ", означи Костин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР