Андрей е новият победител в най-екстремното риалити в българския телевизионен

...
Андрей е новият победител в най-екстремното риалити в българския телевизионен
Коментари Харесай

Андрей спечели Игри на волята, ето при коя жена отиват парите му

Андрей е новият победител в най-екстремното риалити в българския ефирен ефир „ Игри на волята: България “. Той завоюва мечтаното първо място и стана притежател на огромната премия от 100 000 лева "Всички пари ще отидат за дребната ми щерка, нека жена му разреши ", сподели незабавно след успеха си Андрей. Woman.bg напомня, че двамата с жена му Ксения са горди родители на 4-годишната Алисия.

Съпругата на Андрей се занимава с digital услуги - основава наличие за марки и бизнес страници, поддръжка на Instagram страници, както и с... шпагати. Тя има и TikTok профил, който обаче развива от скоро и цялото наличие там е отдадено на "Игри на волята ". Като брачна половинка на олимпийски играч, и Ксения е много спортна натура. Тази есен третият сезон на формата „ Игри на волята: България “ направи феновете на NOVA очевидци на грандиозни борби, напълно нови детайли и непредвидени провокации. В продължение на три месеца 24 смели воини се изправиха пред вълнуващи тествания за тялото и духа на едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа.

Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев съблюдаваха обещанието си за повече и по-мащабни борби. Последната от тях сервира доста изненади и непредвидени моменти на Арената. В зрелищния колосален конфликт влязоха трима воини – Паулина, Симеон и Андрей. Победителят съумя да премине през финалната игра на третия сезон на „ Игри на волята: България “ със забележителна експедитивност и сръчност. „ Тази победа е доста скъпа. За разлика от спортовете, в които аз се състезавам, тук излизам всеки ден на Арената без да знам какво ме чака. Победата значи доста за мен. Благодаря на всички противници, които ме направиха по-добър.

Благодаря на водещите и на целия екип. Ще влагам цялата премия в детето си и в нейното бъдеще “, бяха първите думи на Андрей след блестящата победа. Вижте новия на Джулиана Гани! Романтика безспир: Вижте къде Николета отпразнува рождения си ден! Кристиан Костов с момчешка прическа, отива ли му? Във финалната борба Андрей се изправи против най-големия си противник Симеон и против първата жена, стигала до край в „ Игри на волята: България “ – Паулина. Десет секунди не доближиха на дамата, с цел да продължи във втория стадий на играта, което й донесе почетната трета позиция. „ Тръгвам си отсам като една горда жена, която е съумяла да стигне до огромния край. Много съм щастлива “, показа Паулина.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР