Андреа Тониети, Директор управление Човешки ресурси“ и Велко Джилизов, Директор

...
Андреа Тониети, Директор управление Човешки ресурси“ и Велко Джилизов, Директор
Коментари Харесай

Двама нови членове влизат в Управителния съвет на УниКредит Булбанк 

Андреа Тониети, Директор ръководство „ Човешки запаси “ и Велко Джилизов, Директор ръководство „ Правно “ се причисляват към управителния екип на банката

Двама нови членове влизат в Управителния съвет на УниКредит Булбанк. След приемане на регулаторните утвърждения, публично членове на борда на най-голямата банка в страната стават и Андреа Тониети, шеф „ Човешки запаси “ и Велко Джилизов, шеф на ръководство „ Правно “.

Изключително съм благополучен за тази опция и това ново предизвикателство. Благодарен съм за доверието и бих желал да споделя насладата си с целия екип на банката и сътрудниците от дирекция „ Човешки запаси “ за ежедневната поддръжка и съдействие. Ще не преставам да давам най-хубавото от себе си и да работя интензивно дружно да предложим най-хубавото служителско преживяване и да превърнем нашата банката в определения шеф “, разяснява Андреа Тониети.  

Горд съм да бъда част от сполучливия екип на УниКредит Булбанк повече от 25 години. Благодаря за доверието да бъда член на Управителния съвет и ще бъда благополучен дружно с целия екип да продължа да влагам своя професионален опит и експертиза за цифровата промяна и опростяване на процесите на банката в интерес на нашите клиенти и по този метод да продължим да утвърждаваме лидерската си позиция “, показа Велко Джилизов.

Андреа Тониети има повече от 20 години интернационален опит в групата на УниКредит в областта на финансите и човешките запаси. Професионалната му кариера в Групата стартира през 2001 година в звено „ Планиране и надзор “ към Главния финансов шеф на УниКредит Сървисиз, като в интервала 2005-2012 година заема длъжността шеф. През идващите години заема разнообразни позиции в области, свързани с обмисляне, образование и развиване на човешките запаси, хонорари и придобивки, като е заемал позиции на Старши бизнес сътрудник в „ Човешки запаси “ и Мениджър „ Човешки запаси “.

От 2018 година поема длъжността Директор на ръководство „ Човешки запаси “ на УниКредит в Унгария, а от 1 ноември 2020 година заема позицията Директор на ръководство „ Човешки запаси “ на УниКредит Булбанк.

Велко Джилизов, Директор на ръководство „ Правно “ също се причисли към Управителния съвет на банката през месец август. Той стартира кариерата си в УниКредит Булбанк през 1996 година като заема разнообразни длъжности в области, свързани с вътрешен одит, ръководство на риска, юридически и регулативен надзор, като е заемал длъжността Старши управител на отдел „ Правно обслужване на Корпоративно, капиталово и частно банкиране “, като на тази позиция е взел участие в едни от най-големите планове за финансиране в България. От 2012 година заема длъжността Заместник-директор на ръководство „ Правно и регулативен надзор “, Директор ръководство „ Правно и регулативен надзор “ и Директор на ръководство " Правно " в УниКредит Булбанк и неговите дъщерни сдружения в България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР