Андре Токев ще си понесе отговорността и суровостта на закона

...
Андре Токев ще си понесе отговорността и суровостта на закона
Коментари Харесай

Шеф Манчев със силни думи за присъдата на Андре Токев

Андре Токев ще си понесе отговорността и суровостта на закона за това, което направи.

Така разяснява издадената през днешния ден присъдата на началник Токев различен от топ готвачите у нас - Иван Манчев в предаването " Пресечна точка " по Нова телевизия.

„ Говорих с него, той към момента е под домакински арест. Чувства се потиснат и е подготвен да изкупи виновността си “, изясни началник Мначев. По-рано през днешния ден стана ясно, че Андре Токев ще прекара 8 месеца в пандиза, откакто през ноември беше заловен да кара пийнал.

" Той абсолютно е отговорен, само че ще си поеме отговорността и съм сигурен, че оттук насетне той в никакъв случай няма да направи нещо сходно “, разяснява още началник Манчев, който от години е фамилен другар с Токев.

„ Андре Токев ми е извънредно огромен другар, над 20 годни се познавам с него. При него това е изключение, не е процедура. Той е извънреден експерт и е повлиял ужасно доста за развиването на кулинарията.За това, което направи, популярност Богу, че не пострада никой, с изключение на него, той ще си понесе отговорността, тъй като е извънредно виновен и ще си понесе суровостта на закона, както би трябвало да бъде “, акцентира Манчев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР