Анджелина Джоли се срещна със сирийско семейство с тежка съдба.

...
Анджелина Джоли се срещна със сирийско семейство с тежка съдба.
Коментари Харесай

Анджелина Джоли посети сирийско семейство с тежка съдба

Анджелина Джоли се срещна със сирийско семейство с тежка орис. Холивудската звезда, която е дипломат на благосклонност на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците, посети Дахук – град в Иракски Кюрдистан.

VIDEO: Angelina Jolie habló con una madre siria en su visita a un campo de refugiados en Irak https://t.co/zxIiIzWPlIpic.twitter.com/v9oN9MXNp0

— RT en Español (@ActualidadRT) July 17, 2018

Там тя гостува в дома на сирийска бежанка и нейните деца, намиращ се в лагер. Жената напусната страната си преди близо шест години, когато почнал спорът. Сама се оправя с развъждането на петте си дъщери, защото брачният партньор ѝ умрял.

„Той страдаше от таласемия, а тук не можеше да получи лекуването, от което се нуждаеше“, описа дамата. Майката споделя, че децата ѝ имат същото заболяване и се нуждаят от постоянно кръвопреливане. Анджелина Джоли се трогна от тежката орис на майката и изрази удивление към мощния ѝ дух.

„По някакъв метод тя съумява да има дом, който е изпълнен с топлота и обич, а децата ѝ се усмихват“, коментира актрисата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР