Анджелина Джоли има ново увлечение. 42-годишната актриса и носителка на

...
Анджелина Джоли има ново увлечение. 42-годишната актриса и носителка на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли лудна по беден младеж!

Анджелина Джоли има ново въодушевление. 42-годишната актриса и носителка на „ Оскар ” се среща с брокер, написа " Дейли мейл ", базирайки се на изданието Entertainment Tonight.

Вече е ясно, че нейният някогашен – Брад Пит, с който към момента не са финализирали развода си, към този момент се излиза по-срещи. Дори излезе пикантна фотография в таблоид, че артистът се е върнал при някогашната си – Дженифър Анистън. Двамата бяха щракнати от напорист папарак.

„ Да, Джоли в действителност се вижда с някого ”, твърди източник на изданието. Агентът на недвижими парцели е разказан като „ хубав ” и „ по-възрастен ” на тип. Той не е прочут или доста почитан, твърди още източникът. Това изключва милионерите и всички богаташи, които са в този бизнес. Най-вероятно той живее и работи в Лос Анджелис, където Джоли се грижи за шестте си деца. Изданието отбелязва, че връзката им към момента не е сериозна, само че двамата се радват на времето, което прекарват дружно. Приятелите на актрисата означават, че си проличава позитивната смяна в настроението на Анджелина, която изглеждала доста зле след раздялата й с Брад.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР