Анди Гарсия, който познаваме с емблематичната роля на Винсънт Мансини-Корлеоне

...
Анди Гарсия, който познаваме с емблематичната роля на Винсънт Мансини-Корлеоне
Коментари Харесай

Случайната среща на Анди Гарсия с един уличен музикант в София

Анди Гарсия, който познаваме с емблематичната роля на Винсънт Мансини-Корлеоне във кино лентата " Кръстникът 3 " е на посещаване в България. Гостуването му евентуално е обвързвано със фотосите на " Непобедимите 4 ", където играе сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ. Актьорът, който е отседнал в София, реши да се поразходи из столицата, с цел да я прегледа.

За това разбираме от профила му в Instagram, където Анди показа едно доста забавно видео. По време на разходката си артистът се натъква на махленски музикант, който свири в градинката на Народния спектакъл небезизвестният саундтрак от " Кръстникът ".

" Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме притегли и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата ", написа под 7-минутното видео, което е направил Анди Гарсия.

От клипчето виждаме по какъв начин артистът се доближава към уличния саксофонист и добродушно сяда до него, с цел да изслуша деликатно осъществяването му. След края му Анди Гарсия оставя пари на музиканта и моли асистента си, който явно е българин, да попита саксофоностът дали име визия кой в действителност е индивидът против него. По всичко проличава, че уличният музикант няма ни най-малка визия, по тази причина помощникът на Анди Гарсия му изяснява, че това е един от актьорите на кино лентата " Кръстникът ", чиято музика той свири.

Ясно си личи изненадата на музиканта от този факт, който не може да повярва на протичащото се. След като сърдечно се поздравява с Анди Гарсия, саксофонистът продължава да свири добре познатия на всички саундтрак по музика на Нино Рота.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР