Анализира заглавия, имена на изпълнители, тагове и размериDublicate Audio Finder

...
Анализира заглавия, имена на изпълнители, тагове и размериDublicate Audio Finder
Коментари Харесай

Dublicate Audio Finder – открива дублирани аудио файлове

Анализира заглавия, имена на реализатори, тагове и размери

Dublicate Audio Finder е елементарен за потребление, само че мощен инструмент за търсене, кадърен да разпознава дублирани аудио файлове (екранна фотография: Dublicate Audio Finder)

Dublicate Audio Finder е елементарен за потребление инструмент, който сканира цялата ви система, с цел да откри аудио файлове, които са точни копия на други такива. Програмата проучва аудио файловете и съпоставя имена на реализатори, заглавия, тагове и размери.

Този инструмент може да ви помогне да идентифицирате дублираните песни и да ги премахнете, с цел да освободите място на компютъра си и да избегнете комплициране по отношение на местоположението на файловете. Приложението намира елементарно дублиращите се файлове, които съдържат едно и също име на реализатор, същото заглавие, еднакъв звуков таг или същото наличие.

Dublicate Audio Finder поддържа многопоточна обработка, като по този метод е в положение да разпознава копия на песни, даже в случай че те нямат същото заглавие или същия размер.

Приложението може да търси в музикалните папки по дифолт, в характерни директории или да сканира цялата система. Резултатите от търсенето се демонстрират в специфична област, дружно с данни за дълготрайност, път, размер, битрейт и име на реализатор.

Dublicate Audio Finder може също да чете аудио тагове и да демонстрира данните в съответните раздели. ID3v1, APE, MP4, Ogg или WMA са някои от типовете метаданни, които софтуерът може да разпознава. Той може елементарно да съпостави два или повече файла, основани на този тип информация, и тъкмо да дефинира дали наличието им е идентично или не.

Можете да изберете един от файловете от листата с резултати от търсенето и да го възпроизведете напряко от Duplicate Audio Finder. Можете да изтриете всички разпознати дубликати или да изберете и премахнете файловете поотделно. Освен това можете да коригирате критериите за търсене, като да вземем за пример поддържани аудио формати, сравняване на възпроизвеждането или допустимата разлика.

В умозаключение, Dublicate Audio Finder е елементарен за потребление, само че мощен инструмент за търсене, кадърен да разпознава дублирани аудио файлове. Софтуерът може да извърши разширено файлово съпоставяне, тъй че да анализирате файловете и да ги изтриете, в случай че пожелаете.

Даунлоуд : Dublicate Audio Finder
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР