Анализаторите на международните отношения определят взаимоотношенията между Великобритания и Русия

...
Анализаторите на международните отношения определят взаимоотношенията между Великобритания и Русия
Коментари Харесай

Отношенията Великобритания - Русия ще се решават на... боксовия ринг?

Анализаторите на интернационалните връзки дефинират взаимоотношенията сред Англия и Русия като " най-лоши " от Студената война насам. Разбира се, в основата на проблемите сред двете международни сили е " казусът Скрипал " - някогашният съветски разузнавач, против който беше изработен опит за ликвидиране посредством отравяне през март тази година. Двете страни са в обтегнати връзки, а през този уикенд те ще се реалокират на... боксовия кръг.
В събота вечер на стадион " Уембли " в британската столица Лондон пред 100 хиляди души международният първенец в тежка категория Антъни Джошуа ще се изправи против най-силния представител на съветския бокс Александър Поветкин. И се оказва, че в Русия " политизират " въпросния случай и ще създадат всичко по силите си, с цел да отидат международните трофеи към кръста на съветския боксьор.

Двубоят е в събота вечер, като е финален мач в програмата на ена грандиозна галавечер, започваща в 19:00 часа българско време. И персонално Владимир Путин води " офанзивата " на Русия в опит да вземе превес над Англия. Как съветската страна възнамерява да помогне на Поветкин и какво значи това за конфликта Поветкин - Джошуа научете в Sportlive.bg .

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР