Аналитичното футболно предаване на Sportal TV и Sportal.bg “Контра се

...
Аналитичното футболно предаване на Sportal TV и Sportal.bg “Контра се
Коментари Харесай

“Контра”: Кой ще е на върха след дербитата във Висшата лига

Аналитичното футболно предаване на Sportal TV и Sportal.bg “Контра ” се завръща със специфичния си петъчен епизод, отдаден на най-интересните мачове от топ шампионатите през първия уикенд на октомври.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки и Даниел Любомиров в компанията на госта от фенклуба на Манчестър Сити Симеон Георгиев обрисуват главните акценти към двата дуела от Висшата лига, които се чакат с максимален интерес.

Шампионът приема Манчестър Юнайтед в едно по-различно дерби от предходния сезон, когато “гражданите ” безапелационно постановиха преимуществото си над локалния противник. 

Колко гола ще вкара Ерлинг Холанд и какъв брой проблеми на съперника ще основат бързите футболисти и директния футбол на Ерик загар Хаг?

Ще успее ли Арсенал да завоюва директния конфликт с безконечния си зложелател Тотнъм и надлежно да потвърди, че упоритостите за купа не са плод единствено на моментната добра форма на “артилеристите ”. Може ли Антонио Конте пък да надхитри Микаел Артета и да смъкна от върха “артилеристите ”?

В Серия “А ” следва конфликт сред Интер и Рома, които от началото на века непроменяемо оферират вълнуващи дуели с доста голове, само че този път борбата на “Джузепе Меаца ” идва в по-проблемен за тимовете миг. И “нерадзурите ”, и “вълците ” разочароват от началото на акцията, като е допустимо проблемите им да попречат на зрелището.

Големият въпрос в дуела сред Майорка и Барселона от Ла Лига пък като че ли е какъв брой попадения ще отбележат каталунците. Все отново, не е за подценяване фактът, че “блаугранас ” е най-потърпевшият гранд в Европа от травми след паузата на националните тимове.

Гледайте “Контра ”!

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР