Ан Хатауей отново застана под светлината на прожекторите. Причина за

...
Ан Хатауей отново застана под светлината на прожекторите. Причина за
Коментари Харесай

Ан Хатауей разкри първия коварен въпрос, зададен й от журналист

Ан Хатауей още веднъж застана под светлината на прожекторите. Причина за това бе премиерата на последния филм, в който актрисата се снима. Подчертано мрачният тайнствен трилър Eileen бе показан през уикенда на филмовия фестивал Сънданс.

Събитието обаче приключи ненадейно прочувствено за Хатауей. След края на прожекцията, до момента в който взема присъединяване в поредицата от въпроси и отговори от страна на събралите се публицисти и почитатели, актрисата се върна към собствен отдалечен спомен. А точно към един от първите въпроси, който, като прохождаща актриса, ѝ е заложен обществено.



" Беше през 2001 година, след присъединяване ми в " Дневниците на принцесата ". Бях придобила известна известност, само че не бих споделила и убеденост към момента. И тогава някой от пресата ме попита: " Ти положително или неприятно момиче си? " А аз бях единствено на 16. Как се очакваше да отговоря на това ", споделя Ан.

Освен прочувствените си мемоари, Хатауей разкри и какъв брой доста е желала да получи ролята в Eileen - на първо място поради опцията да работи дружно с режисьора Уилям Олдройд, защото харесва филмите му и най-много сантименталната драма от 2016 година Лейди Макбет.



" Уил е режисьор, който доста безапелационно умее да споделя комплицирани истории, изключително обвързваните с дамите ", добавя Ан.

В премиерното заглавие Ан си партнира с актрисата Томасин Макензи. Двете влизат в функциите на психолог и секретарка на пандиза, чието другарство придобива злокобен поврат. Действието се развива Бостън през 60-те години на предишния век.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР