Американците от Dodge наистина успяха да изумят света с произведението

...
Американците от Dodge наистина успяха да изумят света с произведението
Коментари Харесай

Пълна лудост! Dodge Demon за 250 хиляди долара

Американците от Dodge в действителност съумяха да изумят света с творбата си наречено Challenger SRT Demon. Автомобилът счупи редица върхове, само че цената съумя да шокира хиляди почитатели, тъй като се оказа, че тя въобще не е гигантска или най-малко такава, каквато се очакваше. Ограниченото произвеждане обаче, се чака да го трансформира в пъти по-скъп и спекулациите към този момент започнаха с една безумна оферта, написа обстоятелства.бг.



Стартовата цена на машината е 85 хиляди $, само че това въобще не пречи на един предстоящ притежател, който е имал опцията да го поръча да спекулира на момента. Автомобилът даже още не е деклариран, а желаната цена за него е 250 хиляди $ или тройно повече от продажната. Човекът разгласил обявата в ebay.com загатва, че към момента Demon може да се конфигурира, само че след поръчката всичко ще стане по негов избор.

От 840-коньовата демонична машина ще бъдат създадени единствено 3300 автомобила, което не е нещо изключително спрямо достиженията ѝ, скормната цена и милионите почитатели на мускулестите коли по света. Това е един от колите, които са чиста инвестиция още преди да са напуснали поточната линия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР