Американското списание „Тайм” публикува годишния си списък с най-влиятелните хора

...
Американското списание „Тайм” публикува годишния си списък с най-влиятелните хора
Коментари Харесай

Определиха 25-те най-влиятелни хора в интернет

Американското списание „ Тайм” разгласява годишния си лист с най-влиятелните хора в интернет. 25-те звезди, политици и известни персони не са класирани от 1 до 25, а включени в групата съгласно това какъв брой са се появявали в обществените мрежи и обичайните вести.

Класацията включва разнообразни като занятие и народност хора, някои от които станали известни по случайност, а други - одобрени звезди на шоубизнеса и политиката, написа БГНЕС.

Певицата Ариана Гранде е отличена с нейните 223 милиона почитатели в „ Инстаграм” и „ Туитър”. Тя стана първата след „ Бийтълс” с три песни отпред на „ Билборд хот 100”.

Снимка: EPA

Британския принц Хари и брачната половинка му също са в листата. Нова страница в „ Инстаграм” на младото семейство събра 9 милиона почитатели.

Снимка: iStock

От политиците в листата попадат президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и новата звезда на Демократическата партия - Александрия Окасио-Кортес.

Отделно са упоменати деятелите за запазване на природата и битка с климатичните промени, измежду които 16-годишната шведска ученичка Грета Тунберг, която даде началото на всеобщо придвижване в Западна Европа и други страни.

Снимка: iStock

В групата на 25-те най-влиятелни хора в интернет има и хора като Крис Годфри. След като разбра, че най-харесваната фотография в „ Инстаграм” е на Кайли Дженър, американецът снима едно кокоше яйце и прикани всички в мрежата да го харесат. Яйцето съумя да измести Дженър от първото място, като получи 52 милиона лайка.

Също измежду най-влиятелните е някогашният американски боец и последовател на Доналд Тръмп - Брайън Колфейдж. Той се нагърби да събира пари, с цел да може президентът на Съединени американски щати да построи стена по границата с Мексико. Чрез акция в интернет Колфейдж събра над 25 милиона $.

.@LilNasX is one of TIME’s most influential people on the Internet this year https://t.co/3meUSfy4rO pic.twitter.com/NknJGjHCz3
— TIME (@TIME) July 16, 2019
Саудитското момиче Рахав Мохамед, което към този момент живее в Канада, също е в листата. То избяга от Саудитска Арабия и беше арестувано в Банког. Рахав не желала да живее съгласно условията на исляма и била подлагана на тормоз от родителите й, които желали да я омъжат за чужд.

Рапърът Лил Нас Екс, чийто шлагер „ Old Town Road” е отпред на класациите към този момент 15 седмици, също е измежду 25-те най-влиятелни хора за 2019 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР