Американското посолство в афганистанската столица нареди строга карантина на персонала

...
Американското посолство в афганистанската столица нареди строга карантина на персонала
Коментари Харесай

Американски дипломати заразени с коронавирус в Кабул, подават им кислород в посолството

Американското посолство в афганистанската столица подреди строга карантина на личния състав си, откакто записва огнище на инфектирани с ковид. От документ на посолството излиза наяве, че 114 чиновници на дипломатическата задача са инфектирани с вируса и са сложени под карантина, предава.

" Интензивните отделения на военната болница са запълнени, което принуди здравните ни чиновници да пригодят краткотрайни зали за лекуване в комплекса " на посолството, " с цел да положат грижи за пациентите, които имат потребност от О2 ", се споделя в документа. За нарушителите на карантината са планувани наказания, като да вземем за пример изключване от дипломатическата задача.
 Най-малко четирима починали при гърмеж в Кабул Най-малко четирима починали при гърмеж в Кабул
Бомба избухна в миниван в най-вече шиитски квартал на афганистанската столица, убивайки минимум четирима души, заяви представител на по...

В документа на посолството се акцентира, че 95 % от инфектираните са хора, които не са изцяло имунизирани против коронавирус. Посолството приканва чиновниците си да се имунизират. Огнището на ковид в посолството се появи, откакто американският Държавен департамент подреди на всички чиновници в дипломатическото посланичество, които не извършват основни функционалности, да изоставен Афганистан поради зачестилите прояви на принуждение и покачвания риск от набези в Кабул, отбелязва Франс прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР