Американското подразделение на Volvo обяви, че цялата гама на марката-

...
Американското подразделение на Volvo обяви, че цялата гама на марката-
Коментари Харесай

Volvo електрифицира цялата си гама в САЩ

Американското поделение на Volvo разгласи, че цялата гама на марката- моделно потомство 2023 година, ще включва само и единствено хибриди или 100% електрически коли.

От Volvo Cars анонсират, че в гамата 2023 година на компанията в Съединените Американски Щати ще бъдат включени незареждаеми ( HEV ) и зареждаеми ( PHEV ) хибриди, както и напълно електрически модели ( BEV ), което съставлява следващата стъпка на марката към трансформирането на портфолиото й към такова със 100% електрически коли до 2030 година и достигането на климатична индиферентност до 2040 година.

Освен че ще бъдат електрифицирани, всички оферти в моделното потомство 2023 година на Volvo ще бъдат оборудвани и с бордова система на Гугъл , в която съществена роля ще играе и виртуалният помощник на онлайн гиганта- Гугъл Assistant. Гугъл Maps ще бъде навигационната система по дифолт, а спомагателни функционалности ще могат да бъдат надграждани посредством налични приложения в онлайн магазина Гугъл Play.

Цялата гама 2023 година на Volvo, първите представители на която ще бъдат налични в дилърските центрове на марката в Съединени американски щати от лятото, ще разполагат и с опция за отдалечено (OTA) възобновяване на бордовата система и надграждане на главните функционалности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР