Американското подразделение на Volvo Cars обяви, че компанията е направила нова крачка

...
Американското подразделение на Volvo Cars
обяви, че компанията е направила нова
крачка
Коментари Харесай

Volvo предлага допълнително удобство за клиентите си

Американското поделение на Volvo Cars обяви, че компанията е направила нова крачка към лансирането на новата функционалност Pick up and Delivery на системата Volvo On Call, откакто чиновници на компанията сполучливо са взели и върнали клиентски коли за планирано сервизно обслужване, без притежателят на колата да е бил зает в интервенцията.

Новият опит, извършен в Пало Алто, демонстрира главното предимство на програмата на Volvo, която има за цел да пести време на клиентите посредством насрочени взимания и връщания на автомобила за сервизни обслужвания, доставка на продукти, дозареждане с гориво и дори почистване на транспортното средство, като цялата връзка и деяние от страна на притежателите на колите се осъществява чрез приложение за мобилен телефон.

От Volvo Cars разясняват, че потребителските впечатления от Pick up and Delivery са били позитивни, като се загатва не само добавеното улеснение, само че и спестеното време.

Допълнително облекчение, клиентите могат да получат и при изразено от тях желание за оборотен автомобил, до момента в който техния се сервизира. Когато обслужването на колата приключи, притежателят може да сподели своята моментна локация или мечтана друга такава с посочено време за среща и представителят на Volvo идва с колата на потребителя за промяна на колите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР