Американското подразделение на Volkswagen анонсира първата информация за новото поколение на топ-версията

...
Американското подразделение на Volkswagen
анонсира първата информация за новото
поколение на топ-версията
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Golf R идва с 315 конски сили и 4Motion

Американското поделение на Volkswagen анонсира първата информация за новото поколение на топ-версията в модификационното портфолио на новата генерация Golf- Golf R.

Новият Volkswagen Golf R е оборудван с двулитров турбоагрегат, който е в положение да генерира оптималната мощ от 315 конски сили, което е с съвсем 30 конски сили повече в съпоставяне с предшественика си, както и със система за задвижване на четирите колела 4Motion, усъвършенствана спирачна система и други.

Според информацията на американското подразделение на Volkswagen, новият Golf R ще предложи на потребителите опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди, максимална скорост на придвижване от 250 км/ч, както и специфичен Drift режим за най-палавите зад кормилото.

Екстериорът на новата генерация на Volkswagen Golf R се отличава от стандартните изпълнения на модела с нова предна ризница, заден спойлер, усъвършенствано окачване с намалено разстояние от пътя, сини спирачни апарати, нова задна ризница с интегриран дифузьор, спортна изпускателна система и други.

Във вътрешността на Golf R откриваме спортни седалки, многофункционален спортен волан с кожена тапицерия и система за затопляне, ергономично оформени пера за превключване на предавките на роботизираната седемстепенна DSG трансмисия, син контрастен тегел на тапицерията, R-бутон за превключване на обособените режими на поведение на колата (Comfort, Sport, Race и Individual), допълнителни карбонови приложения и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР