Американското подразделение на Subaru- Subaru of Indiana Automotive (SIA), отчете

...
Американското подразделение на Subaru- Subaru of Indiana Automotive (SIA), отчете
Коментари Харесай

Subaru отчете 5 000 000 произведени коли извън Япония

Американското поделение на Subaru- Subaru of Indiana Automotive (SIA), регистрира производството на автомобил с следващ номер 5 000 000- Outback Wilderness 2022, изпълнен в Geyser Blue екстериорен цвят.

Юбилейната граница е достигната в единственото оборудване на Subaru отвън Япония, което през 2022-а отбелязва 35 години оперативна активност.

В момента в завода на SIA се създават моделите Ascent, Impreza, Legacy и Outback, като съединените в страната коли покриват към половината от потребностите на Subaru в Северна Америка.

От SIA споделят също по този начин, че за тази седмица е планувано на поточната линия да бъдат качени напълно новите поколения- моделна година 2023, на Legacy и Outback, и че до края на декември общото произвеждане на оборудването се чака да доближи границата от 7 000 000 автомобила.

Заводът на Subaru of Indiana Automotive (SIA) започва като взаимно дружество на Subaru и Isuzu на 17 март 1987 година, като през годините там се създават модели като Subaru Legacy, Isuzu Pickup, Isuzu Rodeo, Honda Passport и Toyota Camry. От 2016 година, в комплекса се сглобяват единствено коли Subaru.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР