Американското подразделение на Honda анонсира, че изцяло новото поколение на модела Insight

...
Американското подразделение на Honda
анонсира, че изцяло новото поколение на
модела Insight
Коментари Харесай

Honda Insight е Еко Автомобил на годината 2019 на Green Car Journal

Американското поделение на Honda анонсира, че напълно новото потомство на модела Insight е бил избран за победител в влиятелния конкурс Green Car of the Year 2019 на Green Car Journal.

Insight е четвъртата кола на Honda, която печели конкуренцията на Green Car Journal, след като оценките за 2012, 2014 и 2018 година отидоха надлежно при Civic Natural Gas, Accord и Clarity.

"В момента, водачите изискват повече от единствено отлична горивна изгодност в един хибрид ", споделят от Honda. "Insight демонстрира в действителност посоката на развитие на електрифицираните автомобили, която следва Honda, като предоставя жанр и изтънчена динамичност на пътя с впечатляваща горивна икономичност ".

Задвижващата система на е формирана от 1.5 литров мотор, електромотор и литиево-йонен батериен блок, като общата максимална мощ е 151 конски сили. Системата разрешава на лидера да избира между три съществени режима на работа- NORMAL, ECON и SPORT, а на кормилото има самостоятелен бутон, който дава опция за избор сред три нива на регенериране на спирачната енергия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР