Американското подразделение на Ford обяви, че от лятото на тази година,

...
Американското подразделение на Ford обяви,
че от лятото на тази година,
Коментари Харесай

Ford Mustang Need for Green идва през лятото

Американското поделение на Ford разгласи, че от лятото на тази година, новият Mustang ще получи опция за допълнителна персонализация с въвеждането на изцяло ново екстериорно цветово осъществяване.

Новото предложение се назовава Need for Green и компанията го анонсира по случай честванията на деня на Свети Патрик, като обяви, че новата багра ще способства за цялостното динамично лъчение на автомобила, а и ще даде опция на клиентите в допълнение да изразят своята персоналност.

“Това е цвят, който почитателите на Mustang ще оценят по достолепие, заради увереността и неговото младежко излъчване ”, разяснява Барбара Уолън, директор на подразделението Цветове и Материали на Ford. “Need for Green е жизнерадостен и се вижда мигновено, като по този метод притежателите на Mustang определено ще се отличават в тълпата ”.

По време на , на щанда на Ford пък се състоя премиерата на специалната версия Mustang Bullitt, която ще бъде пуснат в произвеждане в Европа през юни тази година. Автомобилът е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател с оптималната мощ от 464 конски сили и е основан в чест на 50-та годишнина на именития филм Bullitt, с неговата емблематична и почти десетминутна сцена с гонене по улиците на Сан Франциско.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР