Американското издание Вашингтон поуст обяви 16-годишната Милена Радойцева за едно

...
Американското издание Вашингтон поуст обяви 16-годишната Милена Радойцева за едно
Коментари Харесай

”Вашингтон поуст” обяви 16-годишна българка за бъдещ световен лидер

Американското издание ”Вашингтон поуст ” разгласи 16-годишната Милена Радойцева за едно от 12-те деца от целия свят, които вършат своите общности и нашата планета по-добри. Тя е от София - ученичка във Втора британска гимназия ”Томас Джеферсън ”.
" В рамките на изключителното състояние си беше огромно премеждие. Онлайн образованието не беше кой знае какво, като се изключи че липсваше обществен контакт. Пазя се, само че обичам да съм на открито ", описа Милена пред Bulgaria ON AIR.

Тя е деен участник в акцията на Националния център за безвреден интернет “Героят си ти”. По думите ѝ рискове в Интернет има под всякаква форма.

" За да си на безвредно място в Интернет, би трябвало да си осведомен. Забраняването е изцяло ненужно - технологиите, телефоните са част от всекидневието. След 20 години може и да ги няма - да са чипове в главата ни ", уточни още Милена.

Според нея самата експанзия е част от нас и би трябвало да си зададем въпрос кой е индивидът, който тормози останалите.

" Самият агресор има не по-малка потребност да приказва и да показа. Участвах в редица юношески планове, а от “Вашингтон поуст " са търсили моето име, знаейки какво върша. Гордост си е, персонален триумф, гъделичкане ", разяснява ученичката.

" В самата публикация се споделя, че даже мога да съм международен водач. Аз си бленувам да съм публицист ", сподели още Милена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР