Американското издание TMZ излезе с подробности за това как е

...
Американското издание TMZ излезе с подробности за това как е
Коментари Харесай

Вижте как е прекарал Коби последните 2 дни от живота си

Американското издание TMZ излезе с детайлности за това по какъв начин е изкарал последния ден в живота си баскетболната легенда Коби Брайънт . Както е известно, някогашната суперзвезда на Лос Анджелис Лейкърс почина в злополука с персоналния си хеликоптер на 26 януари. В трагичния случай живота си изгубиха и щерка му Джиана, както и още седмина души.
В деня преди гибелта си Брайънт е посетил комерсиалния център " Fashion Island " в Нюпорт Бийч. Той е бил с 3-годишната си щерка Бианка, като двамата са поиграли в детския ъгъл, а след това са отишли на покупки. Баща и щерка са се забавлявали, съгласно " TMZ ".
ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК
Ден преди нещастието пък Коби е изкарал приятни моменти точно с 13-годишната Джиана. В същото издание бяха оповестени фотоси от мач в " Академия Мамба Спорт ", владеене на Брайънт. В мача е взела участие красивата щерка на някогашния състезател, за която се твърди, че е била огромен гений в баскетбола. Брайънт е следил играта на щерка си и ѝ е дал няколко съвета в хода на мача. А какви бяха първите думи на Ванеса Брайънт след ужасната загуба вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР