Американското издание New York Post изненадващо съобщи, че сляп мистик,

...
Американското издание New York Post изненадващо съобщи, че сляп мистик,
Коментари Харесай

New York Post: „Баба Ванга е направила ужасяващо предсказание за ядрена катастрофа към края на 2023 година“

Американското издание New York Post изненадващо заяви, че кьорав мистик, който е съумял да предскаже събитията в Съединени американски щати от 11-ти септември, е планувал огромна нуклеарна злополука, която ще опустоши Земята преди края на 2023 година. Това в действителност е доста добре познатата на всички нас Баба Ванга, която изданието разказва като сляпа българка, планувала някои от най-големите събития в международната история. Тя умря преди повече от четвърт век, само че в този момент стана ясно, че доста от нейните предсказания са се сбъднали и се сбъдват години след гибелта ѝ.

Незнайно за какво, точно в този момент нейните почитатели настояват, че Баба Ванга е планувала опустошителна нуклеарна злополука, която ще се разиграе до края на 2023-та година.

 

По-конкретно, New York Post оповестява, че Ванга е предизвестила за огромна детонация в атомна електроцентрала. Според предсказанието злополуката ще е толкоз огромна, че ще докара до появяването на токсични облаци над Азия, от които ще завалят радиоактивни дъждове. Въздухът също ще бъде токсичен.

Според тази информация Баба Ванга има още четири предсказания за точно 2023 година:

Орбитата на Земята малко ще се промени. На всеки 10 хиляди години настава леко изместване по отношение на Слънцето, само че една по-драстична смяна би била опустошителна. Приближаването към звездата би разтопило ледниците и би наводнило планетата, а отдалечаването би ни потопило в ледников интервал. Мощна слънчева стихия ще раздруса климата. Слънчевите стихии са разстройства на Слънцето, които се популяризират в хелиосферата и засягат Земята. Малките слънчеви стихии се срещат много постоянно и не предизвикват пагубни вреди. Една от суперсилите ще употребява биологични оръжия. Вируси, бактерии, гъбички или токсични субстанции, създадени от живи организми, ще причинят гибелта на стотици хиляди хора. Краят на естествената бременност. Бебетата ще стартират да се отглеждат в лаборатории, а страните и медицинските специалисти ще вземат решение кой да ги вземе. Родителите ще могат да избират желаните от тях параметри и черти, било то цвят на косата и очите.

Историята на Баба Ванга съгласно New York Post

Баба Ванга умря през 1996 година на 75-годишна възраст, само че се твърди, че приживе е предсказала пандемията от COVID-19, атентатите от 11-ти септември, гибелта на принцеса Даяна и злополуката в Чернобил.

Тя губи зрението си по време на прашна стихия, когато е на 12 години и точно тогава получава паранормален подарък, който ѝ дава опция да вижда в бъдещето. Има хора, които са скептични по отношение на нейните предсказания, само че те неведнъж са тествани и доказани.

В България Баба Ванга е доста известна, само че светът разбра за нея когато предсказа потъването на „ Курск “ през месец август 1999 година, като точните думи са „ … Курск ще бъде затрупан с вода и целият свят ще плаче за него„. Тогава доста хора се смяха и споделяха, че това е невероятно – вижте единствено къде се намира Курск и това няма по какъв начин да стане.

Но съветската атомна подводница „ Курск “ потъна 12 месеца след датата посочена от Ванга и внезапно освен България, само че и целият свят стартира да се вслушва и да има вяра в нейните пророчества.

Друго известно знамение на Ванга е от 1989 година, когато тя споделя следното:

„ Ужас! Ужас! Американските братя ще паднат, откакто бъдат ударени от стоманените птици “.

Много хора са на мнение, че това предсказване е обвързвано с офанзивите и сриването на двете кули на Световния търговски център в Ню Йорк.

21-ви век

Сега сме в ерата на тотална цифровизация и изкуствен интелект. Използвайки модерни компютри специалисти пресметнаха, че 68% от пророчествата на Ванга са правилни. Това е извънредно огромен % в тази сфера, като в тези проценти са включени и неточностите от вида на не напълно точна дата, място и така нататък Последователите на Баба Ванга са на мнение, че в действителност правилни са 85% от нейните пророчества.

Нека да разгледаме няколко образеца.

Едно от предсказанията на Ванга бе, че 45-ят президент на Съединените Щати ще бъде изправен пред сериозна рецесия (Хари Селдън няма нищо общо), която ще срине страната.

Доналд Тръмп несъмнено се изправи пред големи провокации, до момента в който бе на поста си – да си напомним, COVID-19 рецесията, комерсиалната война с Китай, събитията в Капитолия и какво ли още не. Но Съединени американски щати още си стои – може би точно по този метод се демонстрират тези 68% (или 85%) акуратност на предсказанията – по този начин или другояче нещо сходно на предсказаното постоянно се случва.

 

Друг присъщ образец е пророчеството, че Европа ще се разпадне през 2016 година. Не стана тъкмо по този начин, само че това бе годината, когато Англия гласоподава английския излаз – брексит. Европа си остана и като континент, и като съюз, само че зависи от гледната точка. Все отново точността на предсказанието на Баба Ванга е стряскащо със своята акуратност – както казахме, точността е 68% (или 85% съгласно други данни).

Изданието New York Post явно желае да подсети на всички, че през идващите не чак толкоз доста – единствено 7 месеца, следва да се сбъдне още едно от предсказанията на българката Баба Ванга. Може би този път пророчеството ще бъде отвън тези 68% и нищо ужасно няма да се случи. Предстои сами да се убедим в това.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР