Американското издание на Vogue интервюира Даян фон Фюрстенберг, създателката на

...
Американското издание на Vogue интервюира Даян фон Фюрстенберг, създателката на
Коментари Харесай

Дизайнерката Даян фон Фюрстенберг споделя малките тайни за добрия външен вид

Американското издание на Vogue интервюира Даян декор Фюрстенберг, създателката на едноименната марка и емблематичните рокли на 70-те. Дизайнерката даде 9 съвета за девойките под 30-годишна възраст. 1. ПЛАНИРАЙТЕ

Според Фон Фюрстенберг е хубаво да се изготви проект за 10 години напред. " Вместо за новата година, направете лист за новото десетилетие. Време е да забравим за неприятните привички и да си намерим нови и по-здравословни. Спрете да пушите или откажете се от захарта. Ако не го напрвите в този момент, то след 30 години, ще ви е все по-трудно да се разделите с нездравословните неща. Време е да поставим основите. "

2. UV ФАКТОРЪТ Е ВАЖЕН ФАКТОР

Вторият съвет е постоянно да употребявате слънцезащитни артикули.

3. ОСТАВЕТЕ КОСАТА СИ НА МИРА

Третото е " оставете косата си да диша ". Даян поучава да се заобикалят неща, които повреждат здравето на косата като бои и други химически процедури. " Никога не съм боядисвала косата си, постоянно използвах къна. А в този момент, на моята възраст, имам доста здрава коса ", споделя дизайнерката.

4. НЕ ПРЕПЪЛВАЙТЕ КОЗМЕТИЧНАТА ЧАНТИЧКА

Фон Фюрстенберг предлага да оставите в козметичния си несесер единствено това, което в действителност употребявате. " Сега е без значение, само че преди, в случай че прекарах нощта с мъж, то на идната заран правех всичко допустимо, с цел да не ме види без грим. Това беше друго време - 70-те. Бяхме луди. Премахнете всичко, което не дава отговор на вашата същина. Помнете коя сте и се придържайте към това ", споделя Даян.

5. ПЪТУВАЙТЕ САМИ

Фон Фурстенберг поучава девойките да пътуват по-често сами: " Връзката, която изграждате със себе си е постройката, за която отговаряте ".

6. В ХАРМОНИЯ С ДУХА И ТЯЛОТО

Даян акцентира, че в случай че би трябвало да даде единствено един съвет, то тя ще изпрати девойките на йога. " Полезна е за тялото, за разпъване, за мозъка. Йогата е превъзходен урок. Дайте ѝ време и ще се уверете, че повече в никакъв случай няма да се изгърбвате. "

7. ДОКУМЕНТИРАЙТЕ

Един от последните препоръки е да водите дневник или да употребявате своя Инстаграм като подобен. Така ще имате документирани " приключенията на целия си живот ".

8. ИЗРАЗЯВАЙТЕ СЕБЕ СИ, ЧРЕЗ ДРЕХИТЕ

Според дизайнерката е значимо, да се научим да избираме облеклата си съгласно настроението.

9. ХРАНЕНЕТО ТРЯБВА ДА Е ЗДРАВОСЛОВНО

" Вие сте това, с което се храните. Толкова е просто ", споделя Даян. Дизайнерката моли да се ядат повече плодове и зеленчуци. От пшеницата и захарта, тя предлага изцяло да се откажете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР