Американският техногигант Apple разработва ново устройство за каталога си -

...
Американският техногигант Apple разработва ново устройство за каталога си -
Коментари Харесай

Apple разработва домашен iPad

Американският техногигант Apple създава ново устройство за каталога си - iPad-оподобен гласов помощник за дома, заяви Bloomberg.

Видно компанията в Купертино желае да навлезе на постепенно растящият пазар на домашните асистенти, в който комфортно са се наместили Amazon с тяхната серия Echo и Гугъл със серията Nest. 

По всяка възможност това ще е устройство с хардуера на по-евтините iPad-и, което ще е с магнитна стойка или ще се закача на стена. Процесорът на iPad даже от 5 години обратно е изцяло кадърен да се оправя идеално с управление на термостати, лампи, системи за сигурност и прочие, каквато е функционалността на домашните асистенти.

Още от предходната година вървят клюки, че Apple опитва с четири разнообразни разновидността на сходни устройства, в това число кухненски апарат, който комбинира iPad със аудио колонка.

Разбира се, чака се тази серия устройства да е най-вече за най-верните консуматори на Apple. Както нормално, цените евентуално ще са доста по-високи от останалите на пазара, а там ценовата конкуренция е сериозна. Устройствата на Amazon варират от 30 $ (асистент без екран) до 350 $ (асистент с всички екстри). Гугъл предлага джаджи за дома от 100 до 229 $. Най-евтиният iPad от предходната година се продава за към 300 $.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР