Американският търговец на криптовалута Алекс Джонсън направи шокиращо признание във

...
Американският търговец на криптовалута Алекс Джонсън направи шокиращо признание във
Коментари Харесай

Богаташът, под чийто прозорец намериха голото тяло на красавицата Ивана, призна: Правихме тройка

Американският търговец на криптовалута Алекс Джонсън направи шокиращо самопризнание във връзка със гибелта на 18-годишната манекенка Ивана Смит в Куала Лумпур в края на предходната година. Тя беше открита мъртва под прозореца на жилището на богаташа, където той живее дружно със брачната половинка си.

Както БЛИЦ заяви, откакто се забавлявала в Куала Лумпур, Ивана се прибрала в жилището на 20-ия етаж на богатия американец Александър Джонсън и брачната половинка му Луна на 7 декември. Открита е по-късно мъртва на балкона на шестия етаж, гола.

Най-накрая Джонсън и красивата му брачна половинка Луна признаха, че са правили тройка с девойката малко преди съдбовния случай, оповестява „ Сън “.

От локалната полиция оповестиха, че гибелта на тийнейджърката е настъпила след „ суинг празненство “, а тя самата била злоупотребила с алкохол и опиати.

По време на следствието, обаче, Алекс и Луна били засипани със смъртни закани, откакто частен детектив уточни, че холандската моделка може да е била убита. Това ги предиздвикало да дадат изявление за „ Мейл он Съндей “, в което разказали за „ прогресивния “ си брак.

Семейството признава, че е предписание тройка с Ивана, само че отхвърля по-късно да се е случило нещо неприятно. „ Този случай е прегледен урок по какъв начин лъжливи изказвания и подправени вести могат съвсем да унищожат хората. Никога не сме възнамерявали да вършим детайлностите от персоналния си живот обществено притежание. Сега се опасяваме, че животът ни е в заплаха и нямаме избор “, съобщи Алекс Джонсън.

Съпругата му Луна добавя: „ Когато приказвам за гибелта ѝ, ръцете ми треперят, боли ме сърцето. Толкова ми е тъжно. Ужасно е. Но тъй като се борех да потвърдя невинността си, нямах опция да оплаквам “.

Ивана била на 18, само че излъгала двойката, че била на 26. Според полицията, няма „ престъпни детайли “ в гибелта ѝ.






Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР