Американският световноизвестен актьор Морган Фрийман е обвинен, че е имал

...
Американският световноизвестен актьор Морган Фрийман е обвинен, че е имал
Коментари Харесай

Морган Фрийман е имал сексуална връзка с доведената си внучка?

Американският знаменит артист Морган Фрийман е упрекнат, че е имал полови връзки с Идън Хайнс, която беше убита преди три години. Тя е внучка на артиста, само че не е негова кръвна родственичка, тъй като е щерка на осиновената от него Жанет Дин.

Идън Хайнс бе убита от приятеля си Ламар Дейвънпорт, който под въздействието на наркотично замайване й нанесе 25 удара с нож с виковете: "Изчезвай, демон! " Според данните на "Ню Йорк Поуст ", юристите настояват, че преди момичето да бъде убито от младия си другар, тя му е разказала, че Морган Фрийман е имал загадка полова връзка с нея.

"Идън Хайнс е споделила на Ламар Дейвънпорт и на други, че нейният дядо е правел секс с нея ", съобщи юристът на Дейвънпорт Бет Унгер в съда. Както написа американското издание, Хайнс и Дейвънпорт постоянно се обвиняали в невярност. Слуховете за вероятната връзка сред Морган Фрийман и неговата полувнучка се появиха още преди 8-9 години, само че артистът и момичето постоянно са ги опровергавали. През 1984 година Морган Фрийман се дами за Мирна Коли-Лий. Двойката осиновила Жанет Дин, която по-късно родила Идън. Актьорът се развел с Мирна Коли-Лий през 2010 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР